Как да махнем броката от ноктите

Най-лесният начин да премахнем брокатеният лак от ноктите без да ги нараним и повредим ще е в четири лесни стъпки.
Съветът ми е да правите ръцете една по една.

За премахването му ще са ви нужни:
-вазелин
-паста за зъби около 2-3 грама
-вода 1 чаена лъжичка
-половин лимон (малък)
-четкаo7783759517

Първото нещо което трябва да направите е да намажене нокътната плочка с вазелин, след което в една малка чинийка сложете малко паста за зъби, вода и половината сок от малък лимон.

Смесете всичко и сложете намазаната ръка върху сместа и с помощтта на четката отстранете брокатеният лак като изтърквате броката от ноктите.Повторете и с другата ръка.

lak profimedia-0218505499_1000x0След като премахнете лака намажете отново нокътната плочка с вазвлин.

Актуална мода в косата

ombre10Таз годишните тенденции са медните тонове, също така  червено вйолетови и червено розови. Разбира се, ако не искате промяна в цялостния си цвят винаги има избор на кичури и най-популярното Омбре или вече модерният Балеаж.

Омбре или Балеаж, с което можем да играем във вякакви нюанси от бяло русите до тъмно лилави и сини.

178_image_2Прекрасните техники на боядисване ще седят много добре на всякакъв тип коси чупливи, прави, къдрави, къси, дълги всякакъв тип.

Както Балеаж и други различни техники, позволяват и на силно етажирани коси да изглеждат невероятно с новата техника на оцветяване и разпределяне.

Тук разбира се не е задължително да се ограничаваме в един тон.Съветът на вашият фризьор и неговото виждане за комбинация е много важно.ombre-(21)-45950-500x0

Разнообразие от много цветови идей, както от вашият фризьор така и от самите вас.