Безвредни кичури

Здравейте!

Ето че има нов и страхотен начин да направим косата си цветна и интересна без да я увреждане. С новите така наречени „Тебешири за коса“, ще постигнем ефект на ярки и интересни нюанси в косите си.

0d71babc4185cfdea84fc58fd9f1dd27Те са много ефектни и лесни за отстраняване.При тъмнокосите дами след първото измиване цветът от тебешира ще е паднал. При блондинките е възможно да остане до второто или най много третото измиване.

Ако искате да махнете цветът незабавно използвайте дълбоко почистващи шампоани.

А ето как става и нанасянето на Тебеширите:

Dip-dye-by-colorist-Larisa-Love-@-LDN-Essensuals-Купете си цветовете които искате да използвате за вашата коса.Може да ги намерите в  „Джъмбо“ или „ebay- там има голямо разнообразие от цветове“

-Тъмнокосите дами могат да навлажнят косата си преди да нанесат тебешира или само мястото което са избрали да боядисат ( тъка цветът ще се задържи по дълго)При блондинките може и без да намокряте косата, ако искате по дълготраен ефект я намокрете.

how-to-chalk-your-hair-2-Нанасяте желаният цвят от корена към върха, като може да усуквате кичура и отново да повторите.Може да направите омбре, отделни кичури по няколко цвята изборът е изцяло ваш.

-След което оставете косата да изсъхне.Ако желаете може да използвате сешоар, но препоръчваме естественото изсушаване.

Използвайте въображението си и се забавлявайте!